Vrienden van de Olifant

Praktijk Karish steunt Vrienden van de Olifant

Praktijk Karish steunt Vrienden van de Olifant door peetouder te zijn van de weesolifantjes Nkala en Rufunsa. Twee jonge olifantjes die in het olifantjesweeshuis in Zambia verblijven. Ze krijgen van toegewijde verzorgers liefdevolle aandacht en de verzorging die ze nodig hebben. Wanneer de weesjes geen medische verzorging meer nodig hebben worden de olifantjes naar Kafue National Park overgebracht. Daar gaan zij samen met de andere weesolifantjes elke dag de natuur in en kunnen zij de in het wild levende olifanten ontmoeten. Zo leren zij hoe ze zelfstandig kunnen leven.
Zodra ze groot en onafhankelijk genoeg zijn zullen zij de grote stap nemen om een zelfstandig leven te gaan leiden in de vrije natuur, waar zij zich kunnen aansluiten bij een in het wild levende kudde.

Door peetouder te zijn steun je de weesolifantjes in de opvang en maak je de terugkeer van deze olifantjes naar de natuur mogelijk.

Nkala peetfoto

Wil jij ook peetouder worden of een beschermingsproject steunen? Kijk dan op de website van Vrienden van de Olifant www.olifanten.org hoe je dit kunt doen.

Download hier de nieuwsbrief van Vrienden van de Olifant